ETANUS Mérnöki Iroda – Energetikai Tanúsítvány Készítés

Az ETANUS Mérnöki Iroda az egész ország területén vállal energetikai tanúsítvány készítését, a megfelelő számításokat és méréseket. Építkezne, esetleg eladná vagy kiadná? Mindehhez mára szükséges az energetikai tanúsítvány megléte minden ingatlan esetében. Az energetikai tanúsítvány nemléte akadály lehet a tervei megvalósításában!

energetikai-tanusitvanyok-keszitese

Miért az ETANUS Mérnöki Iroda?

Költséghatékonyak vagyunk. Gyors és rugalmas szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek. Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességét illetően. Az E tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Akár hétvégén, munkaidőn kívül is állunk rendelkezésére. Társasházaknál kedvezményt is tudunk adni. Mert egy igazán megbízható, gyors és tapasztalt csapat áll az Ön rendelkezésére.

e-certificate

Miért kell az energetikai tanúsítvány?

Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

További információt honlapunkon találhat: etanus.hu