Redőny javítás, szerelés Budapesten

Redőny szerelő Budapest

Redőny javítás, szerelést vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, mind magánszemélyektől, mind vállalkozásoktól: legyen szó bármilyen ingatlanról és helységről. Számunkra legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és hibátlan munkával állunk a rendelkezésére! Kizárólag magas minőségű anyagokból készült termékeket árulunk, és igen szigorúak az elvárásaink a beszállító partnereink felé.

Telefonáljon Nekünk! Ügyes, több éves redőny javítási tapasztalattal rendelkező szakembereink megjavítják a hibás redőnyét!

Redőny szerelő Budapest

Legyen az alumínium, műanyag vagy fa redőny, nekünk nem probléma, ugyanis több fajta redőnyhöz rendelkezünk alkatrésszel és a redőny javítás a legtöbb esetben hamar kész van.

Amiben segíthetünk:

– Alumínium, műanyag redőny javítása
– Redőny-, gurtnicsere
– Redőnyzsinór cseréje
– Felakadt, megszorult redőnyök javítása, karbantartása
– Lécek cseréje
– Egyéb alkatrészek pótlása, cseréje

A redőny javításának megkezdését csak ez előzőleg beérkezett telefon vagy email alapján tudjuk elindítani. Ezek után megbeszéljük a javítással kapcsolatos kérdéseket. Igény esetén árajánlatot adunk. Ha minden információ rendelkezésre áll, akkor elmegyünk Önhöz és megkezdjük a redőnye javítását.

Redőny szerelés

A rossz alkatrészeket kiváló minőségű alkatrészekre cseréljük, így évekig nem lesz vele gondja. Az általunk javításra használt alkatrészek eredeti, gyári alkatrészek.

Előfordul, hogy egy régebbi redőny típushoz nem lehet kapni alkatrészt, ilyenkor megpróbáljuk helyettesíteni a hibás alkatrészt. Ha nem tudjuk megoldani az alkatrész problémát, akkor redőny felújítást vagy cserét javasolunk.

Ha Ön Budapesten vagy annak vonzáskörzetében lakik, akkor a redőnyt a helyszínen javítjuk. Abban az esetben, ha redőny a helyszínen nem javítható, akkor újat kell készíteni.

További információért látogasson el oldalunkra: www.redony-ajto.hu