Barta költöztetés Budapest

Egy családi ház költöztetés eléggé nagy kihívás. Megszervezni a költözést és lebonyolítani nem egy egyszerű dolog. Minden rendben kell, hogy legyen, ne sérüljenek a bútorok, az értékek. Amikor költözik az ember sok dolog eszébe jut. Vajon egyedül csináljam? Vagy felkérjek egy költöztető céget? Nagy dilemma. Aztán a neten keresgél az ember és azt sem tudja melyik szebbnél szebb, jobbnál jobb ajánlatot fogadja el. Mert a neten bizony sok hirdetés található költöztetéssel kapcsolatban.

Költöztető cégek a neten.

Én a legszimpatikusabb ajánlatnak a barta-koltoztetes.hu oldalon található ajánlatot találtam. Korrekt cég és az árak sem vészesek. Nagyon pontosan leírják, hogy mit hogyan csináljunk, pl:
Kérjük, hogy a költözés során:
– a törékeny, sérülékeny tárgyakat egy dobozba, szorosan, puha anyagba
tekerve rakjuk.
– csak annyi dolgot tegyünk egy dobozba, amennyit a doboz is elbír!
– minél sűrűbben pakolunk meg egy doboz, annál jobb, mert nem tud elmozogni!

Már az előkészület is profi volt

Amikor felhívtam Őket nagyon kedves és szimpatikus Úr vette fel a telefont. Megbeszéltük, hogy a költözés előtt eljönnek, felmérik mennyi dobozra lesz szükség és, hogy kb. mennyi ideig fog tartani a költözés. Fontos az is, hogy mennyi bútor van, mivel akkor olyan teherautóval jönnek, amire minden felfér. Az én esetemben 2 kör is volt, mivel családi házról van szó és rengeteg bútor meg egyéb holmit kell költöztetni.

A költözés rendben lezajlott

A megbeszélt időre itt is voltak, felmérték a helyzetet és mire jöttek költöztetni, már elő készítettem mindent, ahogy kell. A dobozokba benne volt minden, a bútorok kipakolva. Aztán pár óra alatt már az első fuvar el is indult az új otthonom felé. Majd a 2. szállítmány is. Nem csalódtam a Barta Költöztetés-ben! Tényleg azt kaptam amit a weboldalukon leírtak. Precízség és korrekt költöztetés.

Mindenkinek bátran Őket. Weboldaluk: barta-koltoztetes.hu