Betonvágás-falvágás szakszerűen

A falvágás sokszor nagyon fontos lehet, például ha nagyobb élettérre vágyunk, vagy ha csak egy új nyílást szeretnénk kialakíttatni két helyiség között. Legyen szó akár ipari épületekről, akár családi házakról vagy panellakásokról falvágással mindenhol megvalósíthatóak ügyfeleink elképzelései, statikai felügyelet alatt, szakszerűen alkalmazva akár vasbetonba is. A falvágás egy egyre sűrűbben igénybe vett és elfogadott szolgáltatás, mert manapság fontos, hogy minden tér maximálisan ki legyen használva.

Legyen szó akár ipari épületekről, akár családi házakról vagy panellakásokról falvágással mindenhol megvalósíthatóak ügyfeleink elképzelései, statikai felügyelet alatt, szakszerűen alkalmazva akár vasbetonba is.

Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por- és rezgésmentesen történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, professzionális felszerelés szükségeltetik. Evégett korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez és a tapasztalatunk jelenti a garanciát, hogy Ön elégedett lesz velünk.

Falvágó gépeinkkel a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk ipari és lakossági szinten a legkülönlegesebb igényeket kielégíteni a munka tökéletes elvégzéséhez

Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legkülönlegesebb igényeket kielégíteni a munkálat hibátlan elvégzésével. Eszköztárunk kialakítása mindkét szegmens igényét kielégíti, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk vékonyabb panel falat vágni az általános 230V-ról, de az ipari volumenű falvágás elvégzése sem jelent gondot akár 53 cm vastag vasbetonban.

Mivel egyértelműen a biztonság az első, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik a legideálisabb eljárások, megoldások. Mindezeken felül vállaljuk a falvágáskor keletkezett törmelék, sitt elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Weblapunk, ahol árajánlatot is kérhet: www.falvagas.hu