Fabuland játék, sport kertibútor

Webshopunkban játék, sport és kerti bútorokat valamint egyéb termékeket tudnak vásárolni remek árakon.

Webshopunkban játék, sport és kerti bútorokat valamint egyéb termékeket tudnak vásárolni remek árakon.

Termékkínálatunk széles választékban áll az Ön rendelkezésére! Az év minden szezonjának, időszakának szabadidős termékeivel rendelkezünk, és próbáljuk vásárlóink igényeit teljes körűen kielégíteni!

corfu relax set cappuccino homok

Áruházunk kiemelt termékei között szerepelnek a Flair, Curver márka kerti bútor termékei, valamint a Diapolo és a Lancast sport minőségi termékei.

diapolo köntös magyar

Üzletünk Pestszentlőrincen a raktárunk közelében található ahol nem csak az online áruházunkban lévő termékek közül is válogathat! A kiválasztott terméket személyesen, itt is természetesen átveheti, időpont egyeztetés esetén! Áruházunkat közvetlenül a fogyasztók kiszolgálására hoztuk létre, lehetőséget biztosítva Kedves Vásárlóink számára, hogy termékeinket, a lehető legalacsonyabb áron vásárolhassa meg, a legjobb kiszolgálás mellett!

portland asztal sotetzold

Kerti bútorok, főként a rönkfabútorok esetében s legfőképpen vidéki szállítás esetén a szállítási határidő a fentebb leírtaktól eltérhet! Társasjátékainknál törekedtünk a multinacionális vállalatoknál csak elenyésző választékban található, rendkívül jó MAGYAR termékek teljes körű bemutatására.

Az általunk forgalmazott termékek megtekinthetők weboldalunkon: Fabuland.hu