Költöztető cég Budapesten

Felvesszük a Tutiteherrel a kapcsolatot, felmérik a terepet, tájékozódnak, emellett jelezzük a lomtalanítási igényünket is. Kapunk sok dobozt, meg néhány jó tanácsot a pakoláshoz.

Lakást cserélünk, egy nagyobból megyünk kisebbe. Kettőnknek elég a 1,5 szoba, a gyerekek már kirepültek. Ingatlanos ismerős, ügyvéd, illetve vevő is van, már csak egy olyan cég kellene, amivel gördülékeny és olcsó a költöztetés Budapesten. Egyik nap kiszúrtam egy ponyvás autót, amin a Tutiteher név szerepelt. Nem ismerjük őket, de tegyünk egy próbát, költözzünk velük, ráadásul, mint kiderül, a lomtalanítás is meg van oldva. Hiszen nem minden bútort viszünk magunkkal, a régi lakást pedig kiürítve ígértük átadni.

Tutiteher költöztetés

Felvesszük a Tutiteherrel a kapcsolatot, felmérik a terepet, tájékozódnak, emellett jelezzük a lomtalanítási igényünket is. Kapunk sok dobozt, meg néhány jó tanácsot a pakoláshoz. Például:
– Törékeny, sérülékeny tárgyakat egy dobozba, szorosan, puha anyagba tekerve rakjuk. Lehetőség szerint jelöljük meg, hogy rakodók is óvatosabban bánjanak azokkal.
– Csak annyi dolgot tegyünk egy dobozba, amennyit a doboz is elbír! Nincs annál bosszantóbb, ha éppen félúton szakad ki a doboz!
– Minél sűrűbben pakoljuk meg a dobozokat, mert akkor a benne lévő tárgyak nem tudnak elmozogni! Ráadásul kevesebb dobozt kell cipelni!

Ezek tényleg jó tanácsok voltak. Szépen összepakoltunk mindent, és a megbeszélt időben megjelentek a költöztetők. A legtöbb holmi, doboz befér a liftbe, de a franciaágyat nem lehet szétszedni. Szegényeknek ügyeskedniük kell a szűk lépcsőházban. Meg persze a lábatlankodó, útban lévő szomszédokból is előkerült néhány. Mikor minden elszállítandó holmi a kocsiban van, indulunk. Újpalotáról Újpestre költözünk, tehát a távolság nem nagy. Az új helyen minden megy föl, az ágy megint kihívás, de a Tutiteher csapata rutinosan kezeli a helyzetet. Senki és semmi sem sérül meg, nem törik össze, mindössze annyi a „kár”, hogy az egyik szobanövénynek lehullik néhány levele. Ez legyen a legnagyobb bajunk! Rendezzük a számlát, majd a következő héten a lomtalanítást is letudjuk. Szépen kiürítik a lakást, jöhet az új lakó. Ha megint költöztetés vagy lomtalanítás kéne Budapesten, a Tutitehert fogjuk hívni.