Olcsó parkolás Ferihegynél

Ha túl drága a reptér melletti parkolás… akkor válassza a nem sokkal messzebb lévő, de sokkal olcsóbbat!

Gépjármű parkolónk mintegy 500 gépkocsi parkolására lett létrehozva a Ferihegyi nemzetközi repülőtér közelében, 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól. Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából találnak ránk, az Üllő táblánál rögtön jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

 Olcsó parkolás Ferihegynél

A parkolás menete

A parkolóhelyet lefoglalhatja weblapunkon online aminek elérhetősége: www.parkolom.hu. Miután a helyszínen a parkolónk területén (Üllő, Pesti út 209.) gépjárművével leparkolt, kollégánk segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személynek kell aláírni. A parkolót igénybe vevő személy aláírásával elfogadja a parkoló általános szerződési feltételit. Ezek után vehető igénybe a parkolás és a transzfer.

 

Általános Szerződési Feltétek a reptéri parkolóra vonatkozóan

A szerződés területi hatálya: az itt rendezett szabályok a parkoló céljára bekerített, illetve a parkoló által üzemeltetett vagy bérbe vett területen érvényes.

A szerződés időbeli hatálya: Jelen szerződés a parkolás megkezdésével a parkoló és az ügyfelek (a gépjármű vezetője és utasai) között jön létre. A gépjármű szabadtéri fedett, zárt vagy VIP parkoltatásra, tárolásra, megőrzésre, repülőtéri transzfer lebonyolítására és az esetlegesen igényelt egyéb szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan az alábbi szabályok, feltételek szerint. Forgalmi rend a parkoló területén. Biztonságtechnikai intézkedések a parkoló területén. Repülőtéri transzfer ügymenete. Parkoló díjszabása. Parkoló vegyes rendelkezése.

Olcsó parkolás Ferihegynél

A parkoló üzemeltetője az ügyfelek részére a parkoló és a Ferihegy 2A és 2B repülőtéri terminálok között az oda-vissza utazást (reptéri transzfert) saját kisbusszal biztosítja. A repülőtéri transzfer díját a VIP Business, a Fedett, teremgarázs, valamint a Kültéri parkoló tartalmazza. Amennyiben az ügyfél transzferszolgáltatást nem kér, ebben az esetben ajánljuk figyelmébe Hortobágy parkolónkat, mely a Liszt Ferenc repülőtér (Ferihegy) legolcsóbb parkolója. (500 Ft./nap -tól). Amennyiben az ügyfél a transzfert nem kívánja igénybe venni, úgy az nem jár a díjak módosulásával.

Bízza ránk az autóját: parkolom.hu