Traffipax védelem az Al Priority lézerblokkoló segítségével

Megint büntetést kapott? Szeretné ezt legálisan megelőzni? Persze-persze, tartsuk be a szabályokat, hangzik a rigmus. Ami, ha a tökéletesek vagyunk, működik, de olykor mindenki hibázik. Ráadásul nem kell notórius gyorshajtónak lenni, hogy olykor büntetésbe szaladjunk.

Elég egy kellemetlen helyen lévő 30-as tábla, némi figyelmetlenség és egy megbújó traffipax, már jön is a csekk. A figyelem mellett itt egy másik eszköz, a legális lézerblokkoló. Mert ilyen is van! Ez a készülék a fő funkcióját tekintve parkolószenzor, de extrém ellenállást tanúsít a működését zavaró lézerjelekkel szemben. Például a lézeres traffipaxok ellen. Ráadásul teljesen rejtve.

Al Priority lézerblokkoló

Amikor egy ilyen, Al Priority lézerblokkoló külső zavaró jelet érzékel, ellenjelet bocsájt ki, megpróbálva helyreállítani a saját működését. És ami a fontos: ha az érzékelt és az ellenjekkel blokkolt jel traffipaxból érkezik, a készülék pár másodperc elteltével kikapcsol és újra indítja magát. Tehát az első ellentámadást követően már nem zavarja a sebességmérő jelét, magyarul a sebességmérés szabadon elvégezhető. Az említett pár másodperc pedig pont elég lehet arra, hogy a gépjármű-vezető időben korrigálja az autó sebességét. A készülék központi egységében két processzor dolgozik, ezzel biztosítva a hihetetlenül gyors reagálást. A készülék komoly szoftvertámogatással rendelkezik, felhasználóbarát felület segíti a könnyű kezelést.

Emellett persze ne felejtsük el a fő funkciót, a parkolószenzort, amely igencsak megkönnyíti a parkolást. Különösen szűk, nehezen parkolható helyeken vehetjük ennek a hasznát, főleg, ha az ember nem mindig „érzi” az autó hátulját. Összefoglalva az Al Priority lézerblokkoló, pontosabban lézerjel-érzékelő, teljesen legális eszközként segíti Önt, hogy ne kapjon gyorshajtásért büntetést! A készülék ára pedig egy súlyos gyorshajtás árából ki is jön, tehát hamar megtérülhet egy ilyen rendszer telepítése.

További információk a detektorbolt oldalán: www.detektorbolt.hu