ULTIMATE elektromos kerékpárok

Végre kaphatóak a legújabb elektromos technológiával felszerelt minőségi, ULTIMATE márkájú elektromos kerékpárok, amik környezetbarát járművek!

Legyél iskolás, esetleg melóhelyre siető, városnéző vagy túrázó. Az elektromos és környezetbarát kerékpárjainkkal nem csak a közlekedés élményét szépítheted meg, óvhatod környezeted és a saját egészséged is! Az új, környezetbarát ULTIMATE elektromos kerékpárok forradalmasítják a városi közlekedést és a túrázást is. Cégünk elhivatott célja, hogy csökkentsük a légszennyeződést, az életminőség javítása és az egészségmegőrzés az általunk forgalmazott költségkímélő, elektromos közlekedési eszközökkel.

ultimate-HL-35-elektromos-kerekpar-fekete-510x510

Miért az ULTIMATE elektromos kerékpárjait válaszd?

A legújabb technológia, Minőségi termékek, Elérhető ár, Modern design, Lopásbiztos, rejtett akkumulátor és motor, Szénkefe nélküli brushless motorok, Li-ion akkumulátorok, Szakszerviz, Könnyű kezelhetőség, Költséghatékony közlekedés, Környezetbarát választás, Egészségmegőrző életmód, Időtakarékos és csendes közlekedés, Izgalmakkal és élményekkel teli utazások.

ultimate-elektromos-kerekparok

Mit kell tudni az elektromos kerékpárokról?

Az elektromos kerékpár annyiban különbözik a hagyományos kerékpároktól, hogy a pedálozást elektromos motor segíti. Így nem kell tovább azon aggódni, hogy a dombon felfele tolnod kell majd a kerékpárt. Bátran bevállalhatod a hétvégi túrákat, akár még az edzettebbekkel is, hiszen többet nem kell várakozniuk rád! Elektromos kerékpárral könnyedén, izzadság nélkül érhetsz be a munkahelyedre is. Ha nem hiszed, gyere el hozzánk, és próbáld ki te magad! Akár több napra is bérelhetsz terméket, hogy a vásárlás előtt végleg meggyőződj róla, neked csak ez kell Az Ultimate elektromos kerékpárok hatalmas előnye a többi elektromos kerékpárokkal szemben, hogy a szénkefe nélküli brushless motort és a lítiumionos Li-on akkumulátort esztétikusan és lopásbiztosan a vázba rejtették, így nem lehet bennük olyan könnyen kárt tenni. Ezeket a motorokat és akkumulátorokat nem lehet leszerelni, leütni, leverni. Sőt, egy laikus észre sem veszi, hogy elektromos rásegítéssel tekersz az utakon. FONTOS: Az elektromos kerékpárok használata során bukósisak és védőfelszerelés viselete ajánlott!

A továbbiakért kérjük, keresd fel az oldalunkat: www.ultimate-ebike.com/elektromos-kerekparok